Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днес към 20:00 се разминах с черна жулиета пред Краставицата в Бургас. Раздаваше здраво газ след светофара.
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• Първоначално публикувано от alf Покажи съобщение
      Се моа
      Ама къде се загуби ти беее Я да довтасваш следващия четвъртък на пипълсо
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от CHILIEV Покажи съобщение
        На 15.05 Серес...
        Колегата "go6o_vt" или "lancia is the best" Много запален сектант
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Преди 2 часа се разминахме в Търново с клега с тъмничка 156-ца с Варненска регистрация, който ми свирна. Аз толкова се зарадвах че някой колега ме отрази, че забравих къде е свирката да му отвърна.

Sent from my HTC Magic using Tapatalk
          Subaru Legacy 3.0R
          Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
          sigpic

Comment

• http://news.plovdiv24.bg/256197.html
            кой колега се изложи така,бързо да си признае

Comment

• посещава ли форума,фенът със 145 1.3 боксер,който онази вечер гледа филм в Тъ Мол и има колан на Алфа Ромео
              Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
              sigpic

Comment

• Колегата ~bertone~ със синята Шуменска 146 В Габрово , до спортната зала много зпазаена и натокана колицата. Поздравления !
                sigpic
                Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
                FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

• Монтанската 156-ца на Дани Алфата засечена на моста след бирената (Болярка) . Също и една черна 156 с ТХ регистрация , позната ми е от тук ...
                  Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщение
                  Преди 2 часа се разминахме в Търново с клега с тъмничка 156-ца с Варненска регистрация, който ми свирна. Аз толкова се зарадвах че някой колега ме отрази, че забравих къде е свирката да му отвърна.
                  От нашенската агитка е , но не пише още тук
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                  Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                  Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Сиво ГТВ на практикера на Цариградско към 13:00,имаше и клубен стикер на задния прозорец? СА6363** май беше
                    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от Majed_146 Покажи съобщение
                      Колегата ~bertone~ със синята Шуменска 146 В Габрово , до спортната зала много зпазаена и натокана колицата. Поздравления !
                      Благодаря, колега. И твоята не отстъпва по нищо, прилагам и снимка
                      Attached Files
                      Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

• Днес около 18 часа на влизане във Велинград се разминахме с колега със светло сива 145-ца с клубен стикер и пазарджишка регистрация.
                        sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                        Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Тази вечер в Богров, колега с ловешка регистрация 156 1.8 TS цвят бордо - ако четеш, моля те човече, смени тия гадни ксенони с нормални и си регулирай фаровете, защото заслепяваш ужасно!!!
                          Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Бреей!
                            Колкото и да се маскирам, все ме ловите
                            Е как да не те хване човек, особенно с ника ти на задния капак, а пък и 33ка в движение си е рядка атракция, още повече не някои раздрънкан пърдящ гроб
                            Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

• Днес на светофара на Окръжна болница бяха паркирани:
                              черна 147 и сива 156-и двете имаха ленти на номерата(от "клубните")
                              Last edited by soldier81; d.m.y г., 17:45.
                              155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                              Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Тая вечер на кръговото на 4-ти,33-ка с големи антени,нов внос
                                Alfa 155 1.7,1.8 ex
                                Alfa 166 2.4 3 ex
                                155 1.8 MY 95 sport

Comment

Working...
                                X